Roliga aktiviteter i Stockholm

Roliga aktiviteter i Stockholm

Bor du i Stockholm och vill hitta på något nytt att göra? Kanske har du redan tagit dig igenom de vanligaste och mest omtalade aktiviteterna som staden har att erbjuda eller så vill du bara testa på något nytt. Naturligtvis kan det även vara så att du inte bor i Stockholm, utan att du är i staden på besök och då kommer denna text kanske vara lite extra spännande.

Stockholm är en stor stad där det finns mycket som händer hela tiden. Behöver du vänta på att det ska bli lördag för att stadens enda krog ska hålla öppet lite längre? Då kan du nu skatta dig lycklig. Stockholm kan absolut vara en av de städer som aldrig sover och här är det liv och rörelse, både dag som natt.

Oavsett om du bor i Stockholm eller inte kan det vara skönt att ha lite tips på bra aktiviteter och underhållning som du kan använda dig av. Ett vanligt misstag är att man tror att aktiviteter alltid måste kosta mycket pengar, men så är alltså inte fallet. Här kan du läsa mer om några av de absolut bästa och mest uppskattade aktiviteterna i staden.

Stockholms bästa

Så vad är det då man ska välja för aktiviteter? Oroa dig inte! Vi har en färg och bra lista med många spännande och roliga alternativ som passar för hela familjen.

100 Point Challenge Stockholm

För den här aktiviteten krävs det oftast att du har med dina vänner eller familjemedlemmar. 100 Point Challenge Stockholm är nämligen en form av skattjakt som går ut på att du ska försöka komma först i mål.

Stockholm VR Center

Har du alltid velat testa på VR? Nu kan du införskaffa dig ditt alldeles egna VR-headset om du själv vill, men det billigaste och enklaste är att vända sig till ett VR-center. På det här centret i Stockholm har du möjlighet att uppleva vilken värld du än känner för. Vill du till exempelvis testa att slåss mot dinosaurier eller är det zombier som kommer att göra det för just dig?

Filmstaden Sergel

Få saker är lika mysiga som att krypa upp med någon som man tycker om och gå på en riktigt bra biofilm. På grund av den rådande pandemin är det många som måste jobba extra hårt och då kan ett biobesök vara den perfekta avslappningen. Filmstaden Sergel är en av de största och populäraste biograferna i Stockholm. Du kan med fördel gå hit eller vända dig till ett annat alternativ.

Dice Café

Vill du njuta av härliga bakelser och små vackra aptitretare är det Dice Café som du bör anlita. I Sverige anses en fika tillsammans med en vän som en mycket social och populär ”tillställning”. Naturligtvis kan du också köpa kaffe på egen hand.