Välj rätt festkläder till barnen

Välj rätt festkläder till barnen

När det vankas fest är det ytterst sällan som klädkoder även är något som gäller för barn. Är det större barn kan de tycka det är kul att följa samma festregler som de vuxna, men för mindre barn blir det naturligtvis svårt.

Oavsett om det är fest eller inte är det viktigt att ditt barn har kläder som är bekväma och som han eller hon kan röra sig i. Som många redan är medvetna om kommer barn sällan att sitta still och därför är rörelsefriheten viktig. Med det sagt innebär det inte att du ska sätta på barnet vardagskläder när ni ska på bröllop, 50-årsfest eller nyårsparty. Med fina skjortor för barn, blusar, klänningar eller byxdressar kan du fixa festlooken på bara några sekunder!

Bästa festkläderna för barn

Skjorta – Snygga skjortor för barn kommer alltid att vara ett lyckat kort. Skjortor kan användas av både pojkar och flickor och är ett snabbt och enkelt sätt att göra en outfit mer formell. Kombinera gärna med ett fint halsband, en brosch, en slips eller kanske en fluga.

Klänning – Naturligtvis är klänningar något som är lämpligt vid nästan alla festliga tillfällen – från barnkalas till bröllop. Välj en klänning som passar ändamålet och en färg som inte är allt för känslig. Barn spiller lätt eller smutsar ner sig.

Byxdress – Byxdressen är något som har blivit ett allt mer populärt val. Till skillnad från klänningen är byxdressen mycket enklare att röra sig i, samtidigt som inget kan åka upp eller ut. De kommer dessutom i olika designer, för mer lekfulla respektive mer formella tillfällen.

Sommarunderhållning