Investera i en snygg festgarderob

Investera i en snygg festgarderob

Du ska på fest eller på något annat roligt event, men vet inte vad du ska ha på dig. En riktig garderobsklassiker. Du kan ha jättemycket kläder, men det ska passa, se snyggt ut och gärna ge festkänsla. Då ska du investera i en festgarderob så att du alltid har kläder för både dejten, biokvällen, för att dansa och gå på bröllop.

1# Snygga topparna och tröjor

Först och främst ska du investera i snygga överdelar. Hitta en stil som du verkligen gillar, så köper du ett par riktigt söta blusar, festtoppar och tröjor som du kan använda. Gärna i siden eller kashmir, vilket passar perfekt på dejter och bröllop. Vintertid är det också härligt att ha en snygg tröja som är varm om du ska på restaurang eller sitta i biomörkret en kväll. När du bygger upp din festgarderob ser du samtidigt till att kläderna också funkar på finare middagar och arbetsintervjuer. Det handlar om att bygga upp en garderob som du kan mixa och matcha, så att du alltid ser snygg ut, både på vardag och fest. Det är också roligt att ha några riktigt sköna festtoppar som sitter perfekt när du ska dansa eller gå på dejt en skön sommarkväll. Köp tröjor och festtoppar hos NA-KD som har ett stort utbud kläder för både fest och vardag.

2# Klänningar

Det är inte alla som älskar att bära klänning, men i din festgarderob bör du ha ett par klänningar. Hitta ”den lilla svarta” som du kan ha från år till år. Den passar perfekt när du ska gå på en konsert till jeans eller skinnjacka, eller på en finare middag i klackskor och strumpbyxor. Din svarta klänning bör vara ganska klassisk, gärna i ett bättre material. Om du hittar en klänning som du både kan ha som klänning med strumpbyxor, men också använda med jeans, så har du det ultimata festplagg som ger dig stora möjligheter.

3# Festbyxor

Hitta ett par snygga festbyxor. Det är klokt att ha ett par svarta tights i bättre kvalitet i garderoben. De passar perfekt med din festtopp, under din svarta klänning och är riktigt sköna när du ska dansa loss.

4# Ytterkläder

Det är bra att ha en klassisk och stilren kappa att använda när du gå på finare middag, Operan, konsert och bröllop vintertid. Det är så tråkigt att komma till en fin tillställning i den gamla vanliga jackan. Under våren och sommaren är det fint att ha en kortare jacka som passar båda dina klänningar och andra festkläder, men i en mer personlig stil.