Skapa enkäter som hjälper företaget växa

Skapa enkäter som hjälper företaget växa

Om du har ett företag inom nöje och underhållning är konkurrensen svår. Allt du gör och har inkomst från baseras på vad dina besökare och kunder tycker om. Då vill du kunna satsa på rätt saker. Ett smart sätt är att använda snygga och professionella enkätverktyg, så att du vet vad både besökare, kunder och dina medarbetare verkligen tycker.

Testa bästa enkätverktyget helt gratis

Att skapa enkäter är ett väldigt bra sätt att få reda på vad dina besökare eller kunder verkligen gillar. Du driver kanske en restaurang, en pub med livemusik (pre-corona), är musiker eller ger sånglektioner, och vill veta hur du ska förbättra dig. Genom enkäter kan du få reda på vad dina besökare eller kunder verkligen gillar: är det maten, ditt sätt att lära ut, priset, liveband på just onsdagar eller är det något annat? Som företagare inom nöjes- och underhållningsbranschen måste du hela tiden ligga steget före, både dina konkurrenter och vad dina besökare/kunder kan tänkas efterfråga. Och du måste veta vilken företagsidé som du bör satsa på. Testa Ungappeds enkätverktyg helt gratis och se företaget utvecklas. Du väljer mellan färdiga mallar eller designar dina egna enkäter. Deras plattform hjälper dig både med utskick, påminnelser och att hålla koll på data.

Professionella enkäter blir bättre besvarade

Det är många företagare som gärna frågar sina kunder/besökare olika saker, men det är inte alla som får svar. Eftersom vi lever i ett mediabrus med konstant ny information, måste du som företagare stå ut med. Bästa sättet att få dina enkäter besvarade är genom att skicka ut snygga och professionella enkäter. Ju mer tid du har lagt på din enkät, desto mer tid kommer dina kunder vilja lägga på enkäten. Förutom att din enkät ska se professionell ut, så är det viktigt att du har genomtänkta frågor. Tänk igenom frågorna så att du inte behöver skicka ut en ny enkät tre veckor senare till samma personer. Då finns det en risk att de tycker att du spammar dem. Ett smart sätt att få enkäterna besvarade är genom att erbjuda något i gengäld. Har du skapat en lång enkät så är det extra viktigt att kunderna får någon slags belöning, som rabatt eller en snygg mugg med din företagslogga.