Leka och lära sig med klistermärken

Leka och lära sig med klistermärken

Att lära sig genom att leka är en grundläggande del av barnens utveckling och ett första steg i att fatta egna beslut. Nyckeln är att låta barnen göra både roliga och pedagogiska aktiviteter som motiverar dem att lära sig. En av de aktiviteter och lekar som mest motiverar är klistermärken som är helt fantastiska då de också fungerar som undervisningsverktyg.

Köp roliga klistermärken online

Klistermärken ser till att utveckla de kognitiva och kreativa förmågorna hos barn. Vad är det som tilltalar klistermärken hos barn så mycket? Förutom att vara roliga har klistermärken en rad fördelar som motiverar barn att leka med dem, vilka bland annat är:

  • Är roliga och stimulerande att titta på.
  • Kul att klistra fast någonstans.
  • Låter barnet uttrycka sig och visa vad det gillar.
  • Kan förbättra och smycka saker som används varje dag, såsom en dagbok eller spegel.
  • Bygger självförtroende och självständigt tänkande.

Ovanstående aktiviteter kräver vissa finmotoriska och kognitiva färdigheter som spelar roll i skolan och vuxenlivet. Ännu en god nyhet med klistermärken är att de är billiga och lätta att köpa. Hos eStore har du tillgång till ett brett sortiment av klistermärken för barn där du hittar prisvärda paket. Ta till exempel en förpackning som innehåller 50 roliga klistermärken föreställande superhjältarna från Marvel Avengers. Slå till redan nu för att få 90 kronor rabatt på köpet! Det är nämligen rea på detta paket och kostar för närvarande bara 79 kronor. Skulle det här inte vara övertygande finns det en ännu mer lockande rabatt på ett megapack med coola klistermärken. Klistermärkena i detta 50-pack föreställande enhörningar har en rabatt på 130 kronor och kostar endast 69 kronor – superbilligt!

Om det är första gången du köper klistermärken till dina barn är det en bra idé att hitta sätta att uppmuntra dem. Läs vidare för att se hur du gör detta.

Uppmuntra dina barn att leka med klistermärken

Det finns ett antal metoder du kan använda för att uppmuntra dina barn att leka med klistermärken, varav några av de bästa tipsen är följande:

  • Dekorera skolböcker, kylskåp, leksaker och andra saker som ofta används med klistermärken.
  • Kom själv igång med klistermärken och se hur dina barn reagerar.
  • Köpa varierade klistermärken med olika teman och se vad dina barn gillar.
  • Vilka färger, tecknade serier och karaktärer gillar dina barn?